Prana Kafé tilbyr catering, kurs og tar imot både små og store bestillinger innen takeaway-mat og kaker. Trenger du noe spesielt til en spesiell anledning – eller bare er sjesken på noe ekstra? Ring oss på 46 770 442 så finner vi ut hva som passer.


Prana-jentene

Prana Kafé drives av Anne og Ida – og for å bli litt kjent med oss har vi skrevet en liten introduksjonsbiografi om hverandre:

Anne

Ida om Anne

Anne e ei utruli trivelig og duganes jente som e gla i og flink te å få ting i system. Ho liker BITTESMÅ kopper me te, strikking, etymologi, gode bøker, brettspill mm. Anne e løsningsorientert og inspirerende og motiverende og e setter pris på hoses gode humor når ho ler av de tørre vitsene mine. Anne e kreativ, morsom, ærlig, vitenbegjærlig og sjarmerende og e min absolutte favorittperson både på og utenfor arbeidsplassen og mi utfyller hverandre på ei måte som erkevenner og samarbeidspartnere burde gjøre.

Ida

Anne om Ida

Ida, også kjent som Frøken Virvelvind, har en utømmelig kilde av energi. Ikke bare til å jobbe og stå på, men også til å oppmuntre de rundt seg. Og nesten like stor som entusiasmen er vitenlysten. Ho har et vell av kunnskap om de merkeligste ting, og er det noe ho ikke veit må det slåes opp umiddelbart. Ida er en klippe man kan støtte seg på, som gir deg en klem når du trenger det, eller et spark i ræva når det er det som skal til. En dag er ikke komplett for Ida med mindre hun har fått satt i gang minst 10 prosjekter.